• Daftar Sini

  Nama Anda

  E-mail Anda

 •  
 • Tentang Kami

  Laman ini merupakan satu projek permulaan kepada percubaan kearah membentuk lanskap pendidikan negara khususnya kepada budaya kerja yang masih lagi belum berubah setelah sekian lamanya. Harapan kami adalah untuk memberikan satu perkhidmatan yang percuma dengan dan mahukan rakan-rakan guru untuk menyokong usaha kami untuk mengubah budaya kerja selaras dengan perkembangan teknologi. " Usaha berkat, rezeki Mencurah "
 •  
 • Peluang Menjadi Penaja

  Kami memberikan peluang kepada para penaja yang berminat untuk menaja iklan di blog kami. Maklumat lanjut di sini.

Alhamdulillah Syukur ,

By Firhan Abqari On April 11, 2016 Under Team Robot RPH

Computer03

Alhamdulillah syukur kepada Tuhan Semesta Alam, segala urusan yang dirancang dipermudahkan dengan izinNYA.

Segala kerja keras sepanjang 3 bulan ini telah membuahkan hasil , berita baik kepada rakan-rakan sekalian dengan ini kami telah berjaya menyiapkan template bahasa Arab dan Pendidikan Islam untuk sekolah rendah. Misi seterusnya akan diteruskan kepada subjek sekolah menengah.

Team Robot RPH akan berusaha dari bawah untuk membantu dan menyokong profesion ini . Sokongan rakan-rakan sekalian amatlah diperlukan dalam usaha kami untuk membangunkan flatform baru dalam masa terdekat ini. Pengguna sedia akan menikmati penggunaan flatform baru secara percuma yang sedang diusahakan oleh #TEAMALPHA.

Senyap bukan bermakna kami tidak wujud, kami wujud untuk membantu rakan-rakan agar lebih menikmati kehidupan. Ini bukan kata-kata manis, usaha kami sepadan dengan senyapnya kami (Dalam hati, komitmen kepada mengajar hanya guru-guru sahaja yang faham ๐Ÿ™‚ .

Insyallah kami akan cuba sedaya upaya untuk menyediakan bahan rujukan berkualiti dan dikongsikan melalui laman ini.

 

(Visited 88 times, 1 visits today)
The following two tabs change content below.
Firhan Abqari adalah pengasas kepada Robot Rph dan juga salah seorang daripada warga pendidik di negara ini. Mencintai teknologi, membudayakan inovasi, sentiasa mencari penyelesaian kepada masalah dan mempunyai visi dan misi iaitu ingin melihat teknologi membawa perubahan kepada budaya kerja yang kian mencabar dan berkongsi manfaat dengan rakan-rakan sekerja di seluruh negara. Moga kerja ini mendapat berkat dan restu. Berpegang kepada prinsip: "Usaha Berkat , Rezeki Mencurah" , "Hidup untuk memberi lebih baik daripada menerima "

Bookmark

Related Posts

 • No Related Posts

Add a comment

 • Avatars are handled by Gravatar
 • Comments are being moderated

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.