• Daftar Sini

  Nama Anda

  E-mail Anda

 •  
 • Tentang Kami

  Laman ini merupakan satu projek permulaan kepada percubaan kearah membentuk lanskap pendidikan negara khususnya kepada budaya kerja yang masih lagi belum berubah setelah sekian lamanya. Harapan kami adalah untuk memberikan satu perkhidmatan yang percuma dengan dan mahukan rakan-rakan guru untuk menyokong usaha kami untuk mengubah budaya kerja selaras dengan perkembangan teknologi. " Usaha berkat, rezeki Mencurah "
 •  
 • Peluang Menjadi Penaja

  Kami memberikan peluang kepada para penaja yang berminat untuk menaja iklan di blog kami. Maklumat lanjut di sini.

Selamat Tahun Baru ‘Misi 2017’

By Firhan Abqari On January 6, 2017 Under Firhan Abqari, Team Robot RPH

Writing07

Team kami ingin mengucapkan selamat melangkah ke tahun 2017, dan selamat kembali ke sekolah.

Untuk rakan-rakan guru yang selama ini menyokong usaha yang dilakukan oleh kami, terima kasih kami ucapkan. Hanya Tuhan sahaja yang mampu membalas jasa baik rakan-rakan. Semakin jauh kita meninggalkan tahun 2014 dimana tahun kami bermula secara aktif dalam membangunkan perkhidmatan ini. 3 tahun terasa sangat pantas, perubahan di dalam dunia pendidikan pun semakin banyak.

Team kami pun tidak menyangka kami boleh bertahan sehingga hari ini. Ini semua atas izinNYA dan sokongan yang padu daripada rakan-rakan. Kami amat terharu kerana usaha kecil kami sangat besar impaknya dalam membangunkan budaya kerja baru, budaya kerja pantas. Banyak feedback positif, membina dan untuk penambahbaikan yang kami terima. Kami cuba dengan kapasiti yang kecil untuk melayan semua pertanyaan. Sempena tahun 2017 ini juga kami memohon maaf kepada rakan-rakan jika ada respon yang tidak terjawab dan terbalas. Kami menggunakan seluruh kapasiti yang ada untuk rakan-rakan. Namun tugas utama tidak juga diabaikan. Kami juga berterima kasih kerana rakan-rakan yang memahami situasi kami hadapi.

Baiklah misi dan azam kami pada tahun ini adalah untuk menghasilkan artikel pendidikan bermutu tinggi melalui blog ini sebagai rujukan pelajar IPT , IPG dan IPTS. Terutamanya dalam bidang pendidikan. Jika ada rakan-rakan yang mempunyai visi dan misi serupa dengan kami. Bolehlah emailkan pertanyaan ke email rasmi kami teamrobotrph@gmail.com.

Harapan kami agar laman ini wujud sebagai sumber rujukan ilmiah dan rujukan yang ekslusif. Sebarang nota yang diterbitkan disini tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik asal penulis. Jika rakan-rakan ingin menjadi penulis untuk laman ini juga boleh emailkan pertanyaan ke email rasmi kami. Setakat ini sahaja untuk kali ini. Jika tidak keberatan boleh like page FB kami di Team Robot RPH. ๐Ÿ™‚

(Visited 106 times, 1 visits today)
The following two tabs change content below.
Firhan Abqari adalah pengasas kepada Robot Rph dan juga salah seorang daripada warga pendidik di negara ini. Mencintai teknologi, membudayakan inovasi, sentiasa mencari penyelesaian kepada masalah dan mempunyai visi dan misi iaitu ingin melihat teknologi membawa perubahan kepada budaya kerja yang kian mencabar dan berkongsi manfaat dengan rakan-rakan sekerja di seluruh negara. Moga kerja ini mendapat berkat dan restu. Berpegang kepada prinsip: "Usaha Berkat , Rezeki Mencurah" , "Hidup untuk memberi lebih baik daripada menerima "

Bookmark

Related Posts

 • No Related Posts

Add a comment

 • Avatars are handled by Gravatar
 • Comments are being moderated

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.