• Daftar Sini

  Nama Anda

  E-mail Anda

 •  
 • Tentang Kami

  Laman ini merupakan satu projek permulaan kepada percubaan kearah membentuk lanskap pendidikan negara khususnya kepada budaya kerja yang masih lagi belum berubah setelah sekian lamanya. Harapan kami adalah untuk memberikan satu perkhidmatan yang percuma dengan dan mahukan rakan-rakan guru untuk menyokong usaha kami untuk mengubah budaya kerja selaras dengan perkembangan teknologi. " Usaha berkat, rezeki Mencurah "
 •  
 • Peluang Menjadi Penaja

  Kami memberikan peluang kepada para penaja yang berminat untuk menaja iklan di blog kami. Maklumat lanjut di sini.

Tim Robot RPH – Melangkah Ke Lanskap Baru

By Firhan Abqari On February 4, 2016 Under Team Robot RPH, Uncategorized

Samp (18)

Salam hormat,

#1 Maafkan kami atas kesibukan yang tidak dirancang , sehingga terlupa perkongsian yang selalu tim kami kongsikan, untuk makluman rakan-rakan yang dikasihi, tim kami telah berjaya menyelesaikan isu  Robot Rph Pendidikan Islam, sepanjang tempoh senyap 2 bulan ini. Kami cuba menyelesaikan isu tulisan jawi dan bahasa arab dan hasilnya untuk isu tulisan jawi untuk Pendidikan Islam dapat diselesaikan dengan baik. Fasa 1 telah berjaya dilalui, kini kami cuba mengambil feedback yang membina mengenai template sebelum ini. (Mohon bersabar kepada yang ingin mencuba).

#2 Template bahasa Arab sedang dalam proses pemurnian dan memerlu rujukan tim BA yang berpengalaman, ketelitian daripada aspek bahasa adalah perlu bagi menghasilkan kerja yang sempurna. Terima kasih kepada rakan-rakan yang percaya dengan usaha yang kami lakukan. Tanpa rakan-rakan ini semua tidak akan dapat diteruskan.

 

#3 Kami memohon maaf jika ada ketidaksempurnaan daripada aspek komunikasi dengan rakan guru mengenai Robot Rph. Kami cuba sedaya upaya menjawab pertanyaan rakan-rakan melalui beberapa admin yang terlibat. Jika terdapat sebarang pertanyaan lanjut boleh terus hubungi admin 0128415711 via sms atau whatapp. jam 2 petang hingga – 11 malam 7 hari seminggu. 🙂

 

 

(Visited 215 times, 1 visits today)
The following two tabs change content below.
Firhan Abqari adalah pengasas kepada Robot Rph dan juga salah seorang daripada warga pendidik di negara ini. Mencintai teknologi, membudayakan inovasi, sentiasa mencari penyelesaian kepada masalah dan mempunyai visi dan misi iaitu ingin melihat teknologi membawa perubahan kepada budaya kerja yang kian mencabar dan berkongsi manfaat dengan rakan-rakan sekerja di seluruh negara. Moga kerja ini mendapat berkat dan restu. Berpegang kepada prinsip: "Usaha Berkat , Rezeki Mencurah" , "Hidup untuk memberi lebih baik daripada menerima "

Bookmark

Related Posts

 • No Related Posts

Add a comment

 • Avatars are handled by Gravatar
 • Comments are being moderated

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.

Dapatkan Update Percuma Dari Team Robot RPH!

Tingkatkan Produktiviti Guru Sehingga 200%

Dapatkan informasi percuma daripada Team Robot Rph. Langgani newsletter kami sekarang.